Публикации

Archives for: "Блогови и соопштенија"
Јан/2021

Со институциите не треба да раководи оној кој е посакуван, туку оној кој е најпотребен

Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Соопштение / Транспарентност

Дек/2020

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стефан Николиќ

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Образование

Дек/2020

Video: Kuvendi në luftë kundër korrupsionit

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент

Дек/2020

Видео: Собранието во борбата против корупцијатa

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент

Дек/2020

Video: Roli i Kuvendit në integrimet europiane: antikorrupsioni

Антикорупција / Видео / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Парламент

Дек/2020

Видео: Улогата на Собранието во европските интеграции: антикорупција

Антикорупција / Видео / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Парламент

Дек/2020

Video: Maqedonia e Veriut në NATO: shans për rritjen e rolit mbikëqyrës të Kuvendit

Антикорупција / Видео / Добро владеење / НАТО / Парламент

Дек/2020

Видео: Северна Македонија во НАТО: Шанса за зголемена надзорна улога на Собранието

Антикорупција / Видео / Добро владеење / НАТО / Парламент

Ное/2020

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Кике Цветче

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Образование