Публикации

Archives for: "Блогови и соопштенија"
Јул/2021

Човечкиот капитал во правосудството – како до додадена вредност?

Добро владеење / Колумна или писмо до уредникот

Јул/2021

Vetёqeverisja gjyqёsore midis idealit normativ dhe praktikave informale

Добро владеење / Колумна или писмо до уредникот

Апр/2021

Партиска книшка или вистински квалификации – што е пресудно за вработување на високо раководни позиции?

Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Соопштение / Транспарентност

Мар/2021

Video: Fatkeqësi është mos ketë plan për fatkeqësi

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација / Локална самоуправа

Мар/2021

Видео: Несреќа е да се нема план за несреќи

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Јавна администрација / Локална самоуправа

Јан/2021

Со институциите не треба да раководи оној кој е посакуван, туку оној кој е најпотребен

Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Соопштение / Транспарентност

Дек/2020

Видео: #УчимеЗаКорупцијата со Стефан Николиќ

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Образование

Дек/2020

Video: Kuvendi në luftë kundër korrupsionit

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент

Дек/2020

Видео: Собранието во борбата против корупцијатa

Антикорупција / Видео / Добро владеење / Парламент

Дек/2020

Video: Roli i Kuvendit në integrimet europiane: antikorrupsioni

Антикорупција / Видео / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Парламент