Публикации

Archives for: "Блог или веб коментар"
Дек/2017

Блог: Патрони и клиенти: лицето на политичката поддршка во Западен Балкан

Антикорупција / Блог или веб коментар / Добро владеење / Избори / Политички систем

Јул/2017

Блог: Комисија за големи проекти или швајцарски принцип на надзор на големите државни инвестиции

Антикорупција / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење / Парламент / Транспарентност

Јул/2017

Блог: Околу измените за Законот за пушачите

Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење

Јун/2017

Блог: Притисокот само го зајакна граѓанското општество

Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Граѓанско општество / Добро владеење

Јун/2017

Блог: Етноцентричен маѓепсан круг и новата влада: како во првите 100 дена?

Eтнички прашања / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Коментар

Мај/2017

Блог: Реформи на новата влада: што попрво во борбата против корупцијата?

Антикорупција / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење

Фев/2017

Ништо не ги спречува пратениците сами да го конституираат Собранието

Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Парламент / Публикација

Јан/2017

Блог: Етничкото мешетарење не помага никому

Eтнички прашања / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење / Парламент / Политички систем / Публикација

Јан/2017

„Десоросоизација“: Да очекуваме напреден закон со назадна примена

Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Граѓанско општество / Област / Публикација