Публикации

Archives for: "Анализи"
Ное/2021

Колку чини борбата против корупцијата: инвестиција во човечките ресурси

Анализа на јавни политики / Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација

Ное/2021

Komisioni Kundër Korrupsionit në raportin e Komisionit Evropian

Антикорупција / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Мемо за јавна политика

Ное/2021

Антикорупциската комисија во извештајот на Европската комисија

Антикорупција / Добро владеење / ЕУ / ЕУ интеграција / Мемо за јавна политика

Окт/2021

Si investohet në luftën kundër korrupsionit?

Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Мемо за јавна политика

Окт/2021

Како се инвестира во борбата против корупцијата?

Антикорупција / Добро владеење / Јавна администрација / Мемо за јавна политика

Окт/2021

Стратешки план за намалување ризици од катастрофи на Општина Кавадарци 2021 – 2025

Добро владеење / Локална самоуправа / Студија за јавна политика

Окт/2021

Стратешки план за намалување ризици од катастрофи на Општина Велес 2021 – 2025

Добро владеење / Локална самоуправа / Студија за јавна политика

Окт/2021

Стратешки план за намалување ризици од катастрофи на Општина Конче 2021 – 2025

Добро владеење / Локална самоуправа / Студија за јавна политика

Окт/2021

Стратешки план за намалување ризици од катастрофи на Општина Карбинци 2021 – 2025

Добро владеење / Локална самоуправа / Студија за јавна политика

Окт/2021

Стратешки план за намалување ризици од катастрофи на Општина Маврово и Ростуше 2021 – 2025

Добро владеење / Локална самоуправа / Студија за јавна политика