СЕЛДИ билтен

  seldi-identity

  СЕЛДИ билтен

  Антикорупција /Билтен /Блогови и соопштенија /Област /Публикација

  СЕЛДИ мрежата (Водство за развој и интегритет во Југоисточна Европа) ги подготвува СЕЛДИ билтените кои ги потенцираат најбитните настани во сферата на антикорупција и добро владеење во Југоисточна Европа (ЈИЕ). Информациите ги собираме од различни извори со цел да се добијат најрелевантните вести од Албанија, Бугарија, Босна и Херцеговина, Хрватска, Косово, Македонија, Црна Гора, Молдавија, Романија, Србија и Турција.
  Текстовите кои се вклучени во СЕЛДИ билтените се внимателно избрани од страна на професионалци до долго искуство во сферата на антикорупција и добро владеење. За оние кои се заинтересирани да добијат подлабок увид во процесите и динамиката на корупциските предизвици во ЈИЕ овде исто така може да се најдат и информации за претстојни настани, извештаи и анализи.

  seldi-identity

  1 2 3 4 5 6

  7 8 9 10 11 12

  13 14 15 16 17 18

  19 20 21 22 23 24

  25 26 27 28

  СЕЛДИ билтен

  Share