Број 37: Иднината на eвротo – предизвиците за финансиска стабилност

idscs371

Број 37: Иднината на eвротo – предизвиците за финансиска стабилност

Економија /ЕУ /Наука и истражување /Област /Политичка мисла /Публикација

На конференцијата одржана во хотел Александар Палас на 30-ти Март 2012 година на тема „Иднината на eвротo – предизвиците за финансиска стабилност“ беше презентирана публикација со истиот наслов во издание на Фондација Конрад Аденауер и Институтот за Демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје која можете да ја превземете на следниот линк: http://idscs/broj-37/pm%2037.pdf.

За овој настан имаше големо интересирање и од страна на медиумите: 24 часа, Алфа ТВ, Канал 5, МТВ 1, Курир, Сител, Утрински Весник и други.

idscs371

idscs372.jpg

idscs373.jpg

idscs374.jpg

idscs375.jpg

Број 37: Иднината на eвротo – предизвиците за финансиска стабилност

Share