Број 42: Економски политики и стратегии во време на криза

politicka misla logo

Број 42: Економски политики и стратегии во време на криза

Економија /Наука и истражување /Област /Политичка мисла /Публикација

politicka misla logo

На следниот линк можете да го превземете 42-то издание на кварталниот магазин „Политичка мисла“ на тема: Економски политики и стратегии во време на криза

Број 42: Економски политики и стратегии во време на криза

Share