Брoj 39: Енергетска и климатска ефикасност

politicka misla logo

Брoj 39: Енергетска и климатска ефикасност

Енергетика /Наука и истражување /Област /Политичка мисла /Публикација

politicka misla logo

На 2-ри Октомври 2012 година во просториите на ЕУ Инфо Центар со почеток во 10:00 часот ќе се одржи промоцијата на 39-тото издание на публикацијата „Политичка Мисла“ во издание на Фондацијата „Конрад Аденауер“ и Институтот за Демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје. Тема на ова издание на Политичка Мисла е „Енергетска и климатска политика – Предизвиците за одржлив развој на Европа и на локално ниво“, а поканети се релевантни експерти да го искажат своето мислење по однос на зададената тема.

Настанот исто така ќе послужи како добра прилика за промоција на документ за јавна политика под наслов „Енергетската политика во Македонија во контекст на ЕУ интеграциите“ кој е произведен како дел од проект на Фондацијата „Конрад Аденауер“ и „Фронтот на граѓански асоцијации 21/42“.

Брoj 39: Енергетска и климатска ефикасност

Share