Број 15: “Политички вредности и процеси”

Број 15: “Политички вредности и процеси”

Наука и истражување /Област /Политичка мисла /Публикација /Човекови права

Во овој број ќе најдете стручни текстови за она што се нарекува политички вредности,европски вредности и транснационална соработка,реформа на јавната админастрација во Македонија,човекови права како политичка вредност.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Број 15: “Политички вредности и процеси”

Share