Број 3: “Образование”

broj_3

Број 3: “Образование”

Наука и истражување /Област /Образование /Политичка мисла /Публикација

Во овој број ќе најдете стручни текстови за предизвиците за реформата на образовните системи, како и за разните модели на формално и неформално образование.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука
Број 3: “Образование”

Share