Број 27: 20 години по падот на Берлинскиот ѕид

Број 27: 20 години по падот на Берлинскиот ѕид

Меѓународна политика /Наука и истражување /Област /Политичка мисла /Публикација /Регион

1989-2009: На политичката сцена во Европа се промени драстично. Што можеме да се запознаат со тајните на минатото? А колку далеку сме ние во разбирањето на репресивни режими на минатиот век?

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Број 27: 20 години по падот на Берлинскиот ѕид

Share