Број 18: “Европска унија и НАТО”

  Број 18: “Европска унија и НАТО”

  ЕУ /НАТО /Наука и истражување /Област /Политичка мисла /Публикација

  Во овој број ќе најдете стручни текстови за реформите во судството во Република Македонија како критериум за влез во НАТО, Македонија на пат кон НАТО, како и за новите предизвици за НАТО.

  Списанието во електронска форма може да го преземете тука

  Број 18: “Европска унија и НАТО”

  Share