Број 2: “Новата (не)безбедност”

Број 2: “Новата (не)безбедност”

Безбедност /Наука и истражување /Област /Политичка мисла /Публикација

Во овој број ќе најдете стручни текстови за промените во меѓународната и безбедносната политика после интервенцијата на САД во Ирак.

Списанието во електронска форма може да го преземете тука

Број 2: “Новата (не)безбедност”

Share