Собрание под лупа: Извештај за квалитетот на дебатата во Собранието во периодот мај – август 2017

Собрание под лупа: Извештај за квалитетот на дебатата во Собранието во периодот мај – август 2017

Добро владеење /Извештај од набљудување /Парламент

Институтот за демократија во рамки на проектот Собранието под лупа ја набљудува дебатата на пленарните и седници на собраниските комисии. Во рамки на овој извештај ги презентираме наодите од како се одвиваше парламентарната дебата во периодот мај – август 2018.

Извештај од набљудување на квалитетот на дебатата во Собранието (мај – август 2017)

Собрание под лупа: Извештај за квалитетот на дебатата во Собранието во периодот мај – август 2017

Share