Инфографик: Јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2017)

Инфографик: Јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2017)

ЕУ интеграција /Извештај од испитување на јавното мислење /Инфографик /Спор за името

Infografik-javno-mislenje-pristapuvanje-EU-2017

Инфографик: Јавното мислење за македонскиот процес на пристапување кон Европската Унија (2017)

Share