Инфографик: Перцепции за улогата на меѓународните актери во Македонија (2017)

Инфографик: Перцепции за улогата на меѓународните актери во Македонија (2017)

Mеѓународни односи /ЕУ интеграција /Извештај од испитување на јавното мислење /Инфографик

infografik-uloga-megjunarodni-akteri-2017

Инфографик: Перцепции за улогата на меѓународните актери во Македонија (2017)

Share