Западниот Балкан и владеењето на правото: Како да се реши кваката-22

Западниот Балкан и владеењето на правото: Како да се реши кваката-22

Антикорупција /Бриф за јавна политика /Добро владеење /ЕУ интеграција /Регион

Документ за јавна политика:

Западниот Балкан и владеењето на правото: Како да се реши кваката-22

Автор: Јована Маровиќ од Politikon Mreza

Западниот Балкан и владеењето на правото: Како да се реши кваката-22

Share