Глобалните промени започнуваат од куќниот праг: Зошто Западниот Балкан е од значење за геополитичката Комисија на Урсула фон дер Лајен

    Глобалните промени започнуваат од куќниот праг: Зошто Западниот Балкан е од значење за геополитичката Комисија на Урсула фон дер Лајен

    Бриф за јавна политика /ЕУ /ЕУ интеграција /Регион

    Глобалните промени започнуваат од куќниот праг: Зошто Западниот Балкан е од значење за геополитичката Комисија на Урсула фон дер Лајен

    Глобалните промени започнуваат од куќниот праг: Зошто Западниот Балкан е од значење за геополитичката Комисија на Урсула фон дер Лајен

    Share