Видео: Автопат Кичево – Охрид: Евтини кредити, скапа изградба

Видео: Автопат Кичево – Охрид: Евтини кредити, скапа изградба

Антикорупција /Бизнис и економија /Видео /Добро владеење /Економија /Меѓународна политика /Транспарентност

Автопат Кичево – Охрид: Евтини кредити, скапа изградба

Видео: Автопат Кичево – Охрид: Евтини кредити, скапа изградба

Share