Берлински процес: Точка на кристализација на западниот Балкан

Берлински процес: Точка на кристализација на западниот Балкан

Анализа на јавни политики /Анализи /Евроатланска интеграција /ЕУ /ЕУ интеграција /Публикација

Институтот за демократија „Социетас цивилис“ – Скопје во партнерство со организациите „Група за развојни политики“ од Србија и Фондацијата „Нови политики“ од Босна и Херцеговина промовираше студија за политики „Берлински процес: Точка на кристализација на западниот Балкан“.

Студијата е достапна на англиски јазик на следниот линк:

https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2016/08/Regionalna_studija_Berlin_proces.pdf

Берлински процес: Точка на кристализација на западниот Балкан

Share