Аферата прислушување

  Аферата прислушување

  Јавно мислење /Област /Публикација

  Институтот за демократија „Социетас цивилис“ Скопје (ИДСЦС) и Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) во соработка со телевизија Телма започнаа серија на истражувања на јавното мислење за актуелни политички теми. Темата на ова теренско истражување беше јавното мислење по повод објавувањето на снимки од прислушувани разговори помеѓу видни јавни личности од партиите на власта, опозицијата, медиумски работници и членовите на правосудните органи.

  Јавното мислење за аферата прислушување

  Аферата прислушување

  Share