Анализа на собраниската дебата за поплавите: Партијата посилна од невремето

Анализа на собраниската дебата за поплавите: Партијата посилна од невремето

Добро владеење /Парламент /Политички систем /Публикација

Анализа на собраниската дебата која требаше да понуди решенија за ублажување на природната катастрофа која го погоди скопскиот регион на 6 август 2016, но и да утврди можна одговорност кај носителите на јавни функции во државата за високиот број на загинати и за начинот на справување со последиците од невремето во кое загинаа 22 лица.

Партијата посилна од невремето

Анализа на собраниската дебата за поплавите: Партијата посилна од невремето

Share