Анализа на кампањата на претседателските кандидати на Фејсбук и на Твитер

Анализа на кампањата на претседателските кандидати на Фејсбук и на Твитер

Избори /Публикација

Претседателската трка 2019 на социјалните медиуми: Анализа на кампањата на претседателските кандидати на Фејсбук и на Твитер

Анализа на кампањата на претседателските кандидати на Фејсбук и на Твитер

Share