ПОЛИТИЧКА МИСЛА – тримесечен политички магазин (2003-2016)
Од 2003 година во партнерство со фондацијата Конрад Аденауер-Канцеларија во Скопје, ИДСЦС го објавува тримесечниот политички магазин Политичка мисла. Секое издание тематски се занимава со актуелни и релевантни политички и општествени теми.
Ова е најстарото и единствено списание од овој формат во Македонија кое се доставува до државните институции, политичките партии и академската заедница, граѓанските и меѓународни огранизации како и дипломатските претставништва.

[zad_portfolio display_cat=”politichka-misla” hover_opacity=”1″ image_opacity=”1″ portfolio_link=”single_link” enable_excerpt=”off” enable_filter=”enable_filter” enable_pagination=”off” items_per_page=”-1″]