Архива

Category Archive for "Набљудување на успешноста на работата на Државната комисија за спречување корупција"
item

Преку отчетни институции до ефикасна борба против корупцијата: Одржана конференција за проектот „Набљудување за успешноста на работата на ДКСК“

Платформата на граѓански организации за борба против корупција денеска, во хотел Холидеј Ин во Скопје, одржа конференција за започнување на проектот „Набљудување на успешноста на работата на Државната комисија за спречување корупција“, поддржан од Фондацијата отворено општество – Македонија....

item

Набљудување на успешноста на работата на Државната комисија за спречување корупција