Архива

Category Archive for "Инструмент за соработка на аналитичките центри од Западен Балкан – ТИНК БАЛКАНС"
item

ИДСЦС организираше затворена работилница за најава на проектот Think Balkans

Институтот за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје денеска имаше задоволство да организира затворена работилница со која го најави „Инструментот за соработка на тинк-тенк организациите од Западен Балкан -Think Balkans“, дел од истоимениот проект, финансиски поддржан од Меѓународниот фонд на...