Повик за Швајцарска стипендиска програма 2022/2023

Во период од 18 јули до 4 септември 2022 година отворен е повик за аплицирање за Швајцарската стипендиска програма за професионално усовршување, наменета за вработените во Собранието на Република Северна Македонија, кои имаат интерес за професионално усовршување и развој, односно интерес за магистерски и докторски студии во академска 2022/2023 година. Стипендиската програма за упис на … Продолжи со читање Повик за Швајцарска стипендиска програма 2022/2023