Трка на 3, 6 и 9 со пречки: Препораката е обезбедена, што понатаму?

Институт за демократија „Социетас Цивилис“ – Скопје (ИДСЦС) во соработка со Фондацијата Конрад Аденауер го следи спроведувањето и исполнувањето на реформите од Планот 3-6-9. Врз основа на методологијата развиена од ИДСЦС се проценува реализираноста на активностите наведени во планот. Во таа насока 03-ти мај, 2018 година (четврток) со почеток од 10 часот во ЕУ Инфо … Продолжи со читање Трка на 3, 6 и 9 со пречки: Препораката е обезбедена, што понатаму?