Настани поврзани со проектот

item

Промоција на студија за локалните јазични политики

Недостасуваат пари и луѓе за спроведување на службената употреба на јазиците на немнозинските заедници на локално ниво. Ова е...

item

ИДСЦС со проект за локални јазични политики

Во периодот ноември-април 2013, Институтот за демократија СОЦИЕТАС ЦИВИЛИС – Скопје (ИДСЦС) ќе го спроведува истражувачкиот проект „Локални јазични...