logo

РРПП – Финална конференција во Охрид

rrppohrid
Share on facebook
Share on twitter

rrppohrid

Во рамките на проектот „Европеизација преку имплементацја на правото во Западен Балкан“ на 11.09.2013 во Хотел ПЕЛА на охридското крајбрежје ќе биде организирана научна конференција со следната агенда: https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2013/09/https://idscs.org.mk/wp-content/uploads/2021/11/project-2.png%20conference%20ohrid.pdf.

Поврзани објави