Настани поврзани со проектот

item

Надминување на етничката сегрегација во училиштата – бриф

Институтот за демократија СОЦИЕТАС ЦИВИЛИС – Скопје (ИДСЦС), во соработка со граѓанската организација „Зашто не“ од Сараево, Босна и...

item

ИДСЦС на работилница во Брисел

Сара Барбиери и Јован Близнаковски од ИДСЦС учествуваа на последната од трите работилници организирани во рамките на програмата ТРАИН...

item

ИДСЦС на ТРАИН 2013

ИДСЦС,  заедно со Босанската невладина организација „Зашто не“, се избрани да учествуваат на ТРАИН програмата во 2013. ИДСЦС и...