Настани поврзани со проектот

item

Дали антикорупцискиот модел дава резултати во Македонија? – Клучни фактори кои го прават еден модел успешен

Оваа студија за националната политика за антикорупција го поставува прашањето “Дали антикорупцискиот модел носи резултати во Македонија?“ Со цел да...

item

Think and Link „Регионална Програма за Политики“

Институтот за демократија е избран да учествува во “Think and Link” Регионалната програма за политики на Европскиот фонд за...