Нова Македонија: Собранието не мрдна над „три минус“

Утрински: Се поправил имиџот на парламентот

Дневник: Граѓаните бараат поголема иницијативност од пратениците

Алфа: Уште малку па “тројка“ за Собранието

Телма: Граѓаните позадоволни од работата на Парламентот

Канал 5: Расте довербата во Собранието

24 Вести: Граѓаните незадоволни од работата на пратениците

Вечер: Расте довербата на граѓаните во Собранието

Курир: Анкета: Граѓаните задоволни од Собранието

МТВ1: Анкета:Јавното мислење за перцепцијата на граѓаните за работата на Собранието