Публикации

Archives for: "Блогови и соопштенија"
Фев/2018

Инфографик: Јавното мислење и спорот за името

Извештај од испитување на јавното мислење / Инфографик / Јавно мислење / Спор за името

Јул/2017

Блог: Комисија за големи проекти или швајцарски принцип на надзор на големите државни инвестиции

Антикорупција / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење / Парламент / Транспарентност

Јул/2017

Блог: Околу измените за Законот за пушачите

Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење

Јун/2017

Блог: Притисокот само го зајакна граѓанското општество

Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Граѓанско општество / Добро владеење

Јун/2017

Блог: Етноцентричен маѓепсан круг и новата влада: како во првите 100 дена?

Eтнички прашања / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Коментар

Мај/2017

Блог: Реформи на новата влада: што попрво во борбата против корупцијата?

Антикорупција / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење

Фев/2017

Ништо не ги спречува пратениците сами да го конституираат Собранието

Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Парламент / Публикација

Јан/2017

Етничкото мешетарење не помага никому

Eтнички прашања / Блог или веб коментар / Блогови и соопштенија / Добро владеење / Парламент / Политички систем / Публикација